Christopher Robin


3 Ağustos 2018'de vizyona girecek olan filmin ilk fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Çocukluğumuzun sevilen kahramanı Christopher Robin'i; Starwars serisinden bu yana çok sevdiğim Ewan McGregor'un canlandırması beni mutlu etti.


Goodbye Christopher Robin filminde Christopher'ın çocukluğu ele alınmıştı bu filmde ise Christopher erişkin haliyle bizlerle. Fragmanda hayatının kötü bir döneminde eski dostu Winnie ile karşılaşan Christopher'ı macera ve neşe dolu günlerin beklediğini görüyoruz. Film Disney yapımı olmasa ben Goodbye Christopher Robin filmindeki gibi bir gerçeklik arardım ve Winnie'yi halüsinasyon olarak gördüğünü düşünürdüm.


Fragmanda yer almasa da okuduklarıma göre filmde sadece Winnie değil Piglet, Tigger gibi çizgi filmin diğer kahramanları da yer alacak.

Çocukluğuzda bu çizgi filmi izlediyseniz, Goodbye Christopher Robin filmini izleyip 'Acaba sonra ne yaptı?' dediyseniz veya gerçek insanlarla animasyon karakterlerini bir arada izlemeyi seviyorsanız 3 Ağustos'ta bu filmi izlemenizi tavsiye eder, iyi günler dileriz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar