yenilmezler-sonsuzluk savaşı (avengers-infinity war)






Marvel hayranlarına duyurulur: gelmiş geçmiş en güzel yenilmezler filmi geliyor. Diğer filmlere ek olarak üç tane yenilmezi daha kazanmış bulunmaktayız. Kimdir bunlar?


Sherlock karakteriyle çok sevdiğimiz Benedict Cumberbatch. Zaten daha önceden Thor filmiyle birkaç yenilmez ile karşılaşan Dr. strange bu filmde de ekibin geri kalanıyla da çok hızlı bir şekilde tanışacağına eminim.


Şimdi ise sırada gişe hasılatı olarak Dc filmlerini kıskandıran kısa zaman önce çıkmış bir karakter var. Black Panter. İnsanlar tarafından bu yenilmeze duyulan sempati galiba  daha önce sadece Kaptan Amerika'ya duyuldu. Umarım Black Panter filmde yapılmaya çalışılan mizah bu filmde yapılmaz ve insanları mutsuz etmezler.


Şimdi ise karşınızda daha küçük yaşlarda olan bir kitlenin sevdiği yenilmez. İlk olarak Kaptan Amerika filminde karşımıza çıkan bu neşeli karakteri Tom Holland adında bir çocuk canlandırıyor. Film şefi ekibi olarak bu çocuğun potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyoruz.



27 nisan gibi bir tarihte vizyona gireceği düşünülen bu filmi biz de sizin gibi heyecan içinde beklemekteyiz. Görüşmek üzere.

Yorumlar

Popüler Yayınlar